Εσωκομματικό δημοψήφισμα στον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για τη συνεργασία του προοδευτικού χώρου θα προτείνουν Θεοχαρόπουλος, Ραγκούσης

Έρχονται εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σε εσωκομματικό επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Ραγκούσης και άλλα στελέχη θα προτείνουν στα Όργανα του κόμματος εσωκομματικό δημοψήφισμα για τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς.

Υπενθυμίζεται ότι με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος πάει για τέλος του μήνα.

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε πει πως μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί σε κάποια νομοσχέδια με το ΠΑΣΟΚ, ενώ απέκλεισε κατηγορηματικά τη σύμπλευση με τη Νέα Αριστερά.

«Όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με το μόρφωμα της Νέας Αριστεράς, που έκλεψε έδρες» είπε χαρακτηριστικά  και κλήθηκε να σχολιάσει την πρόταση Τεμπονέρα – Κοτσακά: «Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δικαίωμα του καθενός να αλλάξει πορεία» τόνισε με νόημα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί